VELIKI NAGRADNI NATJEČAJ

Pripremi svoju kožu za ljeto i osvoji 30 Biobaza SUN paketa

Brojimo sitno do godišnjih odmora, a na plažu vas ne želimo pustiti bez omiljenih proizvoda u torbi za sunčanje

Brojimo sitno do godišnjih odmora, a na plažu vas ne želimo pustiti bez omiljenih proizvoda u torbi za sunčanje

Dolazak ljetnih vrućina i žarkih sunčevih zraka iznenadio je mnoge od nas, a vrijeme koje nam preostaje do odlaska na godišnji odmor idealno je za osvijestiti naše navike izlaganja suncu. Odgovorno i savjesno sunčanje užitak je koji tijelu i umu donosi samo dobrobit, no nužno je pridržavati se liječničkih savjeta i uputstva.

Kako bismo stekli uvid o načinu na koji Hrvatice štite svoju kožu za vrijeme ljetnih mjeseci, u suradnji s Biobazom proveli smo anketu čije rezultate možete pročitati ovdje. Kako bi vaša koža bila savršeno osunčana i njegovana, pripremili smo vam nagradni natječaj u kojem možete osvojiti Biobazin paket za sunčanje. Sve što trebate je odgovoriti na nagradno pitanje u periodu od 13. lipnja do 20. lipnja, nakon čega ćemo objaviti imena trideset dobitnika. Kao dobitnice Biobazinih poklon paketa, bili bismo jako sretni da recenzirate proizvode putem obrasca kojeg ćete dobiti u vaš sandučić.

Trideset najkreativnijih osvojit će Biobazin paket koji sadrži:

1 x Ready for Sun kapsule

1 x Biobaza kraljevski pekmez

1 x Biobaza Bee Balm

Nagradni natječaj je završen, a dobitnici su:

Tihana Vučić, Rasinja

Maja Krželj Brnčić, Kostrena

Andrea Stanić, Ruščica

Iva Živkucin, Zagreb

Kristina Matošić, Zadar

Ivana Vahčić Obradović, Cavtat

Petra Čavar, Domaslovec

Ines Pece, Rijeka

Anđela Sesar, Makarska

Petra Sršić, Bizovac

Stella Gabelić, Split

Vanja Vujasinović, Kapela

Iva Filipčić, Zagreb

Vesna Ferenčak Brodarić, Zagreb

Maja Mašić, Pula

Martina Šišić, Vukovar

Vera Ladan, Zagreb

Lucija Bajkovec, Čakovec

Ines Fulir, Jastrebarsko

Ivona Bedeniković, Karlovac

Lucija Skočić, Vodice

Andreja Baran, Zagreb

Edit Pantelic, Zagreb

Valentina Otočan, Žminj

Iva Radović, Jurdani

Petra Dumenčić, Mali Lošinj

Maja Šlat, Duga Resa

Marijana Romić, Zagreb

Romina Batelić, Banjole, Medulin

Vanja Turkalj, Ivanić Grad

Čestitamo dobitnicima i pozivamo da ispune obrazac za recenziju proizvoda koji će uskoro dobiti na mail adresu.

Biobaza Ready for Sun kapsule

Ready for Sun kapsule su dodatak prehrani za pripremu kože prije izlaganja suncu. Sadrže jedinstveni koktel sastojaka na bazi prirodnih antioksidansa, poput visoko koncentriranog betakarotena iz crne mrkve, vitamina A koji pridonosi održavanju normalne kože, vitamina C koji pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, te vitamina E i selena koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Pogodno za vegetarijance i vegane.

Uputa za upotrebu: Uzeti 1 kapsulu dnevno nakon jela.

Idealna priprema kože prije izlaganja suncu obuhvaća tromjesečnu kuru, a preparat se preporučuje koristiti i tijekom sunčanja.

Prirodni sastojci – prah ljubičaste mrkve, suhi ekstrakt alge (astaksantin)

Biobaza kraljevski pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put

100% prirodna, inovativna formula osmišljena je za brzo tamnjenje i postizanje ujednačenog, prirodno-brončanog tena. Obogaćen ekstraktom «crne kraljice» - ljubičaste mrkve, riznicom anotcijaninima i beta-karotenom, snažnog antioksidativnog djelovanja, potpomaže pripremu kože za izlaganje suncu. Uz hranjiva ulja masline, nevena i oraha, te vitamin E koža će i tijekom sunčanja biti zaštićena od isušivanja i prijevremenog starenja. Lako maziv, pekmez je ugodan na koži kojoj pruža kraljevski sjaj već nakon par dana sunčanja.

Primjena

Nanijeti na čistu i suhu kožu prije izlaganja suncu te nakon kupanja. Ne preporučuje se osobama svijetle puti niti djeci. Ne boravite predugo na suncu, iako koristite proizvod sa zaštitnim faktorom.

Prirodni sastojci

Ekstrakt ljubičaste mrkve, orahovo ulje, maslinovo ulje, nevenovo ulje, kokosovo ulje, kakao prah, suncokretovo ulje, ulje rajčice

Biobaza Bee Balm

Balzam za usne na bazi pčelinjeg voska sadrži ulje mrkve i druga njegujuća ulja koja hidratiziraju, njeguju i omekšavaju usne. Ovaj balzam za usne pruža zaštitu od štetnog sunčevog zračenja (SPF15) te je obogaćen prirodnom formulom koja sadrži visokokvalitetna ulja mrkve, lješnjaka te vitamin E koji štiti od oksidativnog stresa.

Prirodni sastojci

Ricinusovo ulje, karite maslac, ulje mrkve, pčelinji vosak, kokosovo ulje, ulje ružmarina, kamilica, ulje avokada i lješnjaka

Linker
29. travanj 2024 01:56